Een verhoogd toilet voor veiligheid en comfort.

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comforttoilet

Als u ouder wordt of een lichamelijke beperking heeft en daardoor aan mobiliteit verliest, kunnen alledaagse dingen als gebruik maken van uw toilet lastiger worden en veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld vallen tijdens het opstaan of gaan zitten, of vast komen te zitten als u niet meer zelfstandig overeind komt. Daarom is het ontzettend belangrijk om een veilig toilet te hebben. Bij MAX Welzijnswinkel kunt u terecht voor comforttoileten, bijvoorbeeld in de vorm van een verhoogd toilet voor wanneer u moeite heeft met het opstaan. Met zo’n toilet vergroot u uw veiligheid en daarmee de mogelijkheid tot langer zelfstandig thuis wonen. Daarnaast zijn ze gebruiksvriendelijk en zo aan te passen dat ze perfect aansluiten bij uw wensen.

Standaard comforttoilet

Er zijn verschillende mogelijkheden als u kiest voor een comforttoilet. Een standaard uitvoering is een toilet op standaardhoogte, leverbaar in verschillende kleuren en diverse modellen; van klassiek tot modern design. U kunt kiezen voor een staande toiletpot, een hangende toiletpot of een urinoir. Deze toiletten zijn gemaakt van hoge kwaliteit keramiek en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Omdat ze geen onnodige randen en overbodige losse onderdelen hebben, zijn ze namelijk gemakkelijk schoon te houden.

Verhoogd toilet en in hoogte verstelbaar comforttoilet

Wanneer u moeite heeft of krijgt met opstaan en gaan zitten, kunt u kiezen voor een verhoogd toilet of een in hoogte verstelbaar toilet. Een verhoogde wc kunt u laten plaatsen op de hoogte die u wilt en deze is leverbaar in zowel staande als hangende uitvoering.
Een verstelbaar toilet is elektrisch te verstellen van hoogte. Zeker als u niet alleen woont, kan een in hoogte verstelbare toiletpot een goede optie zijn: alle gebruikers kunnen de voor hen persoonlijk beste hoogte kiezen. Ook als u alleen moeite heeft bij opstaan, kunt u met de verstelbare comforttoiletten gemakkelijker overeind komen. Deze toiletten worden altijd geplaatst als hangtoilet.

Natuurlijk worden ook de verhoogde comforttoiletten en de in hoogte verstelbare comforttoiletten gemaakt van de beste kwaliteit en zijn ze onderhoudsvriendelijk, dankzij het design waarbij onnodige randen worden vermeden. Als u moeite heeft met opstaan en gaan zitten, kan naast een comforttoilet ook een een sta-op-fauteuil een goede, veiligheidsvergrotende toevoeging aan uw woning zijn. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de sta-op-fauteuil-pagina.

Afgestemd op uw wensen en behoeftes

Afhankelijk van uw behoeftes maakt u de keuze tussen een standaard, verhoogd of in hoogte verstelbare wc-pot. De experts van MAX Welzijnswinkel staan voor u klaar met advies om de juiste keuze te maken. Laat u vrijblijvend en gratis adviseren over alle mogelijkheden.

Om het comforttoilet perfect te laten aansluiten bij uw wensen, kunt u kiezen uit allerlei kleuren, modellen en designs. Een comforttoilet kan behalve in uw toiletruimte ook worden geplaatst in uw badkamer. Als u nog geen toiletaansluiting heeft, zorgen onze ervaren installateurs daarvoor. Een comforttoilet dat MAX Welzijnswinkel u levert, is praktisch, comfortabel en natuurlijk van de beste kwaliteit.

Uitgelichte producten

  • Variotronic hoog-laagsysteem toilet

     2.825,00
  • Villeroy en Boch douche-wc Viclean-I 100

     2.950,00
  • Fonteinmeubel Boston incl. spiegel

     675,00

Gratis thuisadvies door heel Nederland