Uw badkamer compleet met een nieuwe, eventueel aangepaste, wastafel.

Wastafel

Komt u ook wel eens opbergruimte tekort in uw badkamer? Naast de reguliere wastafel en fonteintjes zijn er ook wastafelmeubels. De wastafelmeubels zijn er voor zowel in het toilet als in de badkamer. MAX welzijnswinkel biedt u een ruim assortiment aan wastafels, fonteintjes en wastafelmeubels. Vraag een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan en laat u adviseren door een van onze adviseurs.

Uitgelichte producten

  • Fonteinmeubel Boston incl. spiegel

     675,00

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Een wastafel dient praktisch en hygiënisch te zijn

Een wastafel dient praktisch en hygiënisch te zijn. Wij hebben in ons assortiment een ruime keuze aan wastafels en fonteintjes die zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De fonteintjes en wastafels zijn er in diverse maten. Voor in uw badkamer zijn er diverse wastafels met een ruime wasbak en eventueel ruimte er omheen. De wastafels zijn mogelijk met 1 of 2 kranen, dit verdeeld op 1 of 2 wasbakken. Ook zijn er in hoogte verstelbare wastafels. Wanneer u bijvoorbeeld in een rolstoel zit, is dit erg praktisch. Met een druk op de knop kunt u de wastafel instellen op de door u gewenste hoogte. Voor in het toilet zijn er diverse soorten fonteintjes. Voor het plaatsen in een hoek of recht, zowel vierkant als rond.

baderomspanel_rod_hvit_byggmakker_2014_1024x632-1411648626-kopie-3
6461287028ce9259044b0c0676f9e6addb209b1d-kopie-3

De wastafelmeubels zijn er in diverse afmetingen

Naast een wastafel of fonteintje zijn er ook diverse wastafel- en fonteinmeubels. De wastafelmeubels zijn er in diverse afmetingen en allen voorzien van een onderkast. De onderkast is er in een uitvoering met deurtjes of lades. Boven op de onderkast kunt u kiezen uit een waskom of een wasbak. De onderkasten zijn er in diverse designs en kleuren. Voor in het toilet zijn er fonteinmeubelen. De onderkasten zijn voorzien van een deur met daarin een legplank. De fonteinmeubelen zijn verkrijgbaar als recht model in diverse designs en kleuren in een beperkt aantal afmetingen. De wastafels, fonteintjes, wastafel- en fonteinmeubelen zijn van uitmuntende kwaliteit en zeer geschikt voor vochtige ruimtes. De producten worden geplaatst door vakbekwame monteurs van MAX welzijnswinkel.

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).