In uw vertrouwde omgeving verzorgd worden

Uitgelichte producten

Functies van een verpleegbed

Bij het woord verpleegbed denkt u al snel aan een verpleeghuis/verzorgingstehuis of ziekenhuis. Als je dan zo’n bed voor u ziet, is die nogal eenvoudig en saai. Tegenwoordig komt het veel vaker voor dat men thuis behoefte heeft aan een normaal bed met de functies van een verpleegbed.  Dit geeft bijvoorbeeld veel meer ruimte om thuis te kunnen blijven wonen. Nou kunnen wij u blij maken door te vertellen dat verpleegbedden helemaal niet eenvoudig en saai hoeven te zijn, maar met alle verpleegfuncties toch op een gewoon bed kunnen lijken.

Verpleegbedden voor elk budget

MAX welzijnswinkel uw specialist in verpleegbedden heeft een uniek en breed assortiment aan verpleegbedden. De collectie is zeer uitgebreid en geeft u de ruimte om aan de hand van uw wensen en het advies van de verpleegbedden specialist van MAX welzijnswinkel de juiste keuze te maken. Aan de hand van uw wensen en lichamelijke beperkingen, wordt gekeken wat voor u en voor de eventuele verzorgenden het beste en passende model is.  U kunt zelf uiteraard ook nog een keuze maken uit wat u een mooi model vindt en wat voor u de juiste kleur is die bij het overige meubilair past. MAX welzijnswinkel heeft verpleegbedden voor elk budget.

Uitvoerbaar met diverse functies

U kunt uw slaapkamer ook nog compleet maken door de overige slaapkamerinrichting, zoals bijvoorbeeld een kledingkast, een nachtkastje, een commode en een spiegel aan te schaffen wat goed combineert met het door u gekozen verpleegbed. Hierdoor krijgt u een mooie eenheid en kunt u extra genieten van de nieuwe slaapkamer. De verpleegbedden van MAX welzijnswinkel zijn uitvoerbaar met diverse functies. Neem het verpleegbed model Utah, ons instapmodel. Deze is uitgevoerd met een elektrisch verstelbaar hoofdeind, een elektrisch verstelbaar voeteneind, elektrisch in hoogte verstelbaar, een bedgalg, onrusthekken en wielen die op de rem gezet kunnen worden. Terwijl het verpleegbed Montreal, onze wat meer uitgebreide versie, ook nog een centraal remsysteem, een trendelenburg of anti trendelenburgstand verstelling. Dit verpleegbed is in verschillende lengtes verkrijgbaar.

Eigen bezorgservice

MAX welzijnswinkel heeft de kennis en de specialisten in huis om u van het juiste advies te voorzien, zodat u zorgeloos kunt genieten en zo uw energie kunt gebruiken voor andere zaken. Ook heeft MAX welzijnswinkel een eigen bezorgservice die voor u de meubelen kan monteren en zo nodig de oude meubelen kan verplaatsen of afvoeren. Ook de nazorg bij eventuele service wordt door onze eigen mensen uitgevoerd. Wij staan hiervoor altijd voor u klaar.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over seniorenbedden