Een verantwoorde zithouding voorkomt lichamelijke klachten.

Collectie

MAX welzijnswinkel levert alles om uw woon- en leefcomfort te verhogen. Voor een goede nachtrust of een relaxmoment hebben wij de juiste producten. Van comfortbed tot sta-op fauteuil. Alles op maat gemaakt.

ergonomische-fauteuil

Ergonomische fauteuils

De fauteuil die u ergonomisch verantwoord laat zitten

sta-op-fauteuils

Sta-op fauteuils

Alles wat dagelijks terugkerende handelingen eenvoudiger maakt.

relaxfauteuils

Relaxfauteuils

Tot rust komen in een stijlvolle en comfortabele fauteuil.

triest_tarent_gr

Banken

Een bank waar u op kunt zitten, relaxen en slapen.

Waarom een Sta-Op stoel?

Bij de MAX Welzijnswinkel zijn we bewust van het feit dat veel mensen behoefte hebben aan een heerlijke comfortabele fauteuil, waarin men helemaal tot rust kan komen. Naast deze behoefte komen veel mensen naar de MAX Welzijnswinkel, omdat er problemen ontstaan bij het opstaan. Er zijn vele praktische oplossingen mogelijk om dat te vereenvoudigen. De fauteuil kan worden uitgerust met een sta op functie. Zo krijgt u een zeer praktische en comfortabele sta op fauteuil om uw kwaliteit van leven te verhogen. Vaak kan het moeizaam opstaan vanuit uw huidige fauteuil samengaan met meerdere fysieke problemen. Onze adviseurs houden daarom rekening met al uw wensen en behoeften.

bij-tekst-1
bij-tekst-2

Wie wil dat nu niet

Een heerlijke bank om samen te relaxen. U kunt deze bank ook mooi combineren met uw sta-op of relaxfauteuil.

Onze banken zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. In 2, 2.5 , 3 zits uitvoering en er is ook een bijpassende fauteuil. U kunt bij alle modellen kiezen voor een hoge of een lage leuning. Bij alle banken is de lendepomp voor een fijne ondersteuning in uw rug optioneel. In plaats van pootjes kunt u ook gaan voor wieltjes, zodat het meubilair gemakkelijk is te verplaatsen. Voor de ondersteuning van uw nek kan er een nekkussen bijgeleverd worden.

Omdat geen mens hetzelfde is

De ergonomische stoel wordt aangemeten en er wordt rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Dat geeft optimaal zitcomfort. De ergonomische stoel heeft een scandinavische uitstraling.

bij-tekst-3

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).