Zitcomfort

Bij MAX Welzijnswinkel zijn wij ons bewust van het feit dat veel mensen behoefte hebben aan een heerlijke comfortabele fauteuil, waarin ze helemaal tot rust komen. Naast deze behoefte komen veel mensen naar MAX Welzijnswinkel, omdat er problemen zijn ontstaan bij het opstaan. Er zijn vele praktische oplossingen mogelijk om dat te vereenvoudigen.

Ruim assortiment aan zitcomfort

Wij hebben een groot assortiment kwaliteitsproducten, zodat uw nieuwe fauteuil of bank aansluit op uw wensen en behoeften. Onze producten hebben een goede prijs-/kwaliteitsverhouding!

Hieronder vindt u een overzicht van de producten en mogelijkheden die wij aanbieden.  Vraag een persoonlijk adviesgesprek met onze adviseur aan. Dit kan bij ons in de showroom, zodat u de producten gelijk kunt uitproberen. U kunt ook gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken om een adviseur bij u thuis te laten komen. 

Voor zitcomfort kunt u alleen terecht in onze showroom te Elspeet.

de soorten Zitcomfort bij max welzijnswinkel

Sta-op fauteuil

Ontdek nu onze sta op fauteuils, allen van topkwaliteit, ontworpen voor langdurig, intensief gebruik.

Relaxfauteuil

Jaren van heerlijk zitcomfort zijn u van harte gegund. Door het kiezen van een MAX Welzijnswinkel fauteuil bent u zeker van.

Ergonomische fauteuil

Verantwoord zitten en toch relaxen. Dat kan met de relaxfauteuils van Farstrup. Gedeeltelijk op maat te maken en samen te stellen.

Bijzetfauteuil

Een stoel voor erbij. Kan uitgevoerd worden in stof en leer en in de kleur die u wenst.

Bank

Een fijne bank is ook nooit verkeerd. Al onze zitmeubelen zijn kwalitatief zeer goed. Ze worden gefabriceerd in West-Europees landen.

Comfortartikelen zitcomfort

Houdt u van lezen dan mag een leestafel niet ontbreken. Zo zijn er meer artikelen in ons assortiment die het net even iets gemakkelijker maken.

Badkamer inspiratiegids preview

Download de inspiratiegids van Max welzijnswinkel

Kies uit: badkamer, slaap, zitcomfort, mobiliteit inspiratiegidsen.

vraag een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan

Aanvraag thuisadvies

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt u een vrijblijvend thuisadvies voor aanvragen?*

Klantervaringen

Weer genieten
5/5

Ik heb veel lichamelijke klachten, waardoor ik nog moeilijk kan zitten. Door een tip van een kennis van mij, kreeg ik het advies om naar MAX welzijnswinkel te gaan. Ik heb ze gebeld, ze wilden zelfs bij mij thuis komen met de stoelen. De vriendelijke verkoper had al het geduld om te luisteren naar mijn klachten en heeft aan de hand daarvan een perfecte stoel voor mij aangemeten!! Ik kan weer een langere tijd in een stoel blijven zitten. Ik ben zo dankbaar, door de goede adviezen.

Badkamer inspiratiegids preview

Vraag hier uw inspiratiegids aan

"*" geeft vereiste velden aan

Welke inspiratiegids wilt u ontvangen?*
Ik wil de inspiratiegids per post ontvangen