Bank

Een heerlijke bank om samen te relaxen. U kunt deze bank ook mooi combineren met uw relax- of sta-op fauteuil.

Onze banken zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.  Kan compleet gemaakt worden met een bijpassende fauteuil. U kunt bij de meeste modellen kiezen voor een hoge of een lage leuning.  

Max welzijnswinkel

Kies je bank bij Max welzijnswinkel

Bank Missouri

Deze bank heeft een strak, modern uiterlijk. De bank is in veel maten leverbaar. Ook de bijpassende fauteuil is daarbij niet vergeten.  De fauteuil is

Bekijk

Bank Louisiana

Dit is een modern meubel in een eigentijds design. Deze bank kan helemaal naar eigen wens samengesteld

Bekijk

Samen relaxen

Wie wil dat nu niet? Een heerlijke bank om samen te relaxen. Samen met uw Sta-op fauteuil, relaxfauteuil, bijzet fauteuil, eetkamerstoel kunt u zo een mooi combinatie aan zitcomfort samenstellen. U kunt mooi combineren in modellen en kleuren, in stof en/of leder.

U kunt kiezen voor een hoge of een lage leuning. Bij sommige banken is de lendepomp voor een fijne ondersteuning in uw rug optioneel. Voor de ondersteuning  van uw nek kan er een nekkussen bijgeleverd worden.

Naar wens samenstellen

Een van de modellen kan geheel naar wens worden samengesteld. U kunt kiezen uit 5 verschillende armleuningen, 5 ruggen en 2 zitmogelijkheden. Indien gewenst kan deze bank ook op maat gemaakt worden, zodat u nog comfortabeler zit. Een bank volledig naar uw lichaam en wensen afgestemd, is onze relaxbank. U kunt op deze bank gezond en comfortabel zitten door de ergonomische zit. 

Wilt u graag een hoekbank, dan kunnen wij dat ook realiseren. Laat u verrassen door de mogelijkheden en het comfort. De zitspecialisten van MAX welzijnswinkel geven u graag advies op maat.

kwalitatief zeer goed

Al onze zitmeubelen zijn kwalitatief zeer goed. Ze worden gefabriceerd in West-Europese landen. Na aflevering van uw bank en/of fauteuil, door ons eigen bezorgteam, kunt u heerlijk gaan genieten op uw eigen MAX welzijnswinkel bank. Voor nu en in de toekomst zult u veel zitcomfort beleven aan deze heerlijke bank.

Onze adviseur komt graag bij u thuis voor een deskundig en geheel vrijblijvend advies. 

Onze banken zijn alleen verkrijgbaar in Elspeet.