Zoek
Zoek

Comfortartikelen

MAX welzijnswinkel is een jong en dynamisch familiebedrijf dat zich richt op iedereen met een lichamelijke beperking, van jong tot oud. Wij zijn een zeer gedreven firma zonder dure managers en panden. Hierdoor kunnen wij u een eerlijke, lage prijs bieden! De bedrijfsvisie van MAX welzijnswinkel is gericht op uw leefgenot. Van MAX welzijnswinkel kunt u verwachten, dat u te allen tijde een duidelijk en eerlijk advies krijgt.

Het doel dat Max welzijnswinkel voor ogen heeft, is de leefomstandigheden voor iedereen zo prettig mogelijk te maken. Iedereen heeft weleens een lichamelijk ongemak en wil daar zo min mogelijk door belemmerd wil worden. MAX welzijnswinkel biedt u een totaalconcept aan comfortartikelen.

Max welzijnswinkel

Badkamers

Comfortdouche Georgia

Deze unieke comfortdouche heeft geen naden en voegen en is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. De wanden zijn vuil- en kalkafstotend en onverwoestbaar. De wanden van de Georgia comfortdouche zijn er in de kleuren wit en pergamon. Wanneer u alleen de douchehoek laat renoveren, zijn deze panelen een goede optie.  In de meeste badkamers sluit een van deze twee kleuren goed aan op de rest van de tegels.

Bekijk

Comfortdouche Miami

De comfortdouche Miami heeft een geheel eigen uitstraling. Het assortiment heeft veel kleuren en designs. U kunt ook kiezen uit diverse afbeeldingen of een persoonlijke foto laten afdrukken op de panelen. Zo creëert u uw eigen sfeer in de badkamer. Bovendien zorgen de panelen voor voegvrije wanden en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk!

Bekijk

Comfortdouche budget

De comfortdouche budget is een eenvoudige oplossing, waarbij alleen het hoognodige wordt gedaan om weer veilig te kunnen douchen. Het bad wordt verwijderd. Hiervoor in de plaats wordt een antislip douchevloer gelegd. De wanden worden tot badrandhoogte afgewerkt met plaatmateriaal. Verder kan er een vaste glaswand geplaatst worden en kan de kraan vervangen worden voor een douchemengkraan. Op deze manier maken wij voor u een veilige, simpele inloopdouche.

Bekijk