Zoek
Zoek

Sta-Op fauteuil

Ontdek nu onze sta-op fauteuils, allen van topkwaliteit, ontworpen voor langdurig, intensief gebruik. Onze sta-op fauteuils zien ze er ook nog eens prachtig uit, waardoor het een pronkstuk wordt in uw interieur. Voor uw sta-op fauteuil op maat werkt MAX Welzijnswinkel uitsluitend met A-merken. Met een fauteuil heeft u de komende jaren gegarandeerd het kwalitatief beste zitcomfort.

Max welzijnswinkel

De sta-op fauteuils van max welzijnswinkel

Sta-Op fauteuil Arkansas

De sta-op relaxfauteuil Arkansas beschikt over een 2-motorig sta-op systeem. De fauteuil wordt standaard geleverd met trafo en handbediening aan spiraalsnoer. Optioneel kan deze met

Bekijk

Sta-op fauteuil Oregon

De sta-op fauteuil Oregon heeft een 2-motorig systeem met accu. De Oregon sta-op wordt standaard geleverd met een voetenbank. De Oregon heeft een lage rugleuning.

Bekijk

Sta-op fauteuil Kansas

De sta-op fauteuil Kansas is een sta-op-, relax- en comfortfauteuil in één. De sta-op fauteuil Kansas wordt aan uw maten aangepast om u ideaal zitcomfort

Bekijk

Praktische oplossingen

De relaxfauteuil kan worden uitgerust met een sta op functie. Op deze manier krijgt u een zeer praktische en comfortabele sta-op fauteuil. 

Vaak kan het moeizaam opstaan vanuit uw huidige fauteuil samengaan met meerdere fysieke problemen. Door de sta-op fauteuil kunt u weer zelfstandig in uw fauteuil gaan zitten en weer opstaan. 

Onze adviseurs houden daarom rekening met al uw wensen en behoeften.

Deskundig advies

Wij zijn al jaren actief om onze klanten van soortgelijke gemakken te voorzien. De MAX Welzijnswinkel heeft een mooi assortiment sta-op fauteuils in diverse maten en kleuren. Alle MAX Welzijnswinkel sta-op fauteuils zijn uitgevoerd met naar keuze  1, 2, 3 of zelfs 4 motoren. De fauteuil wordt aangemeten en voor u op maat gemaakt.

Laat u over alle opties deskundig adviseren door onze adviseur, die vrijblijvend bij u langs komt om de juiste sta-op fauteuil bij u te demonstreren. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Elspeet.

Thuis proefzitten?

Wilt u graag thuis proefzitten? Dat kan. Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken door te bellen met 085 – 4016594 . Wij komen dan bij u thuis met een selectie fauteuils, zodat u rustig in uw eigen omgeving een weloverwogen keuze kunt maken. 

Onze unieke service maakt het ook mogelijk om, indien noodzakelijk, tijdelijk een leenfauteuil bij u te plaatsen.  Hiermee kunnen we de levertijd van uw nieuwe fauteuil overbruggen. U kunt dan meteen het gemak van onze sta-op fauteuil ervaren.

Voor onze sta-op fauteuils kunt u alleen terecht in Elspeet.