Zoek
Zoek

Van bad naar douche in 1 dag

Bent u niet meer tevreden met uw huidige bad en verlangt u naar een veiligere douche waar u nog vele jaren van kunt genieten? Laat MAX Welzijnswinkel u dan helpen. Wij zorgen voor een vakkundige en nette installatie van uw nieuwe douche. Met ons kunt u overstappen van uw bad naar een douche in 1 dag.

Bad naar douche in 1 dag

Vraag vrijblijvend aan

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonlijk advies

Bij u thuis of in onze winkel. Wij geven advies op maat waar u dat het beste uitkomt!

Wij krijgen een 9,5

Meer dan 180 klanten hebben een eerlijke beoordeling achtergelaten.

Altijd Badkamerservice

Ook na uw aankoop. Zodat u altijd veilig gebruik kan blijven maken van uw badkamer.

van bad naar douche In 5 stappen

1. Persoonlijk advies

Onze adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte badkameroplossing en geeft u advies over de ideale badkamerindeling.

2. Badkamerplan

Met een badkamerplan krijgt u direct een idee van hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien. U ontvang direct een voordelige prijsopgave.

3. Inmeten van uw badkamer

Voor een nieuwe douche in 1 dag moeten alle onderdelen precies passen. Wij meten daarom de plek van uw nieuwe douche komt.

4. Van bad naar douche in 1 dag

Wij behouden uw tegelwerk en voorkomen hak- en breekwerk. Zo maakt u de volgende ochtend alweer gebruik van uw nieuwe douche.

5. Service & garantie

De douche wordt keurig opgeleverd en uw oude douche of bad ruimen wij voor u op. Wij bieden tot wel 10 jaar garantie!

De max comfortdouche

Heeft u moeite met in- en uitstappen uit uw bad? Of heeft uw douche een hoge instap of behoefte aan renovatie? De MAX comfortdouche is speciaal ontwikkeld om u veilig en zelfstandig te laten douchen, eventueel met hulp. 

Met de comfortdouche van MAX Welzijnswinkel hoeft u niet wekenlang in de rommel te zitten. Binnen één dag wordt uw bad of douche vervangen door een MAX comfortdouche. 

Dit betekent dat u ’s ochtends nog in bad of onder de douche kunt staan, en de volgende ochtend al kunt genieten van uw veilige comfortdouche.

Bad naar douche in 1 dag

Op zoek naar thuisadvies?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of persoonlijk advies? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!

12 pluspunten van de MAX comfortdouche

Afgestemd op uw wensen

Maak op een eenvoudige en snelle manier uw badkamer veilig, zonder grote verbouwingen. Bij ons kunt u rekenen op een nieuwe en moderne uitstraling, met meer ruimte om in en uit te stappen. 

Vooral naarmate u ouder wordt, kan uw standaard badkamer mogelijk niet meer geschikt zijn en veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Een hoge instap in uw bad of douche vergroot het risico op vallen, terwijl onbewerkte tegels de kans op uitglijden vergroten. 

Met ons ruime assortiment aan veilige baden, douches en andere slimme oplossingen, zorgen wij ervoor dat u weer veilig en comfortabel kunt douchen of in bad kunt gaan.

Bad naar douche in 1 dag
Mobiliteit ouderen: scootmobiel en meer bij MAX welzijnswinkel

Klant ervaringen

Top service
4/5

Prima geholpen bij de aanschaf. Uitgevoerde werk is zeer netjes gedaan zonder minpuntjes. Enigste aanbeveling ter verbetering is dat jullie communicatie via o.a. internet er op lijkt dat jullie alleen aan bejaarde mensen verkopen. Ik weet inmiddels beter.

Zou graag nog een vervolg afspraak maken voor nog wat extra accessoires in de badkamer.

Mvgr Frank Langes

Vraag vrijblijvend thuisadvies aan

Wilt u meer weten of een persoonlijk advies? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!

Andere mogelijkheden

Douchen in 1 dag - badkamer in 1 dag

badkamerrenovatie

Zit u eraan te denken om een gehele badkamerrenovatie uit te voeren? Lees dan hier verder!

Douchen in 1 dag

Een compleet nieuwe douche, en dat binnen 1 werkdag.

een inloopdouche plaatsen

Een geheel nieuwe inloopdouche plaatsen is ook mogelijk.