Zoek
Zoek

Badkamerrenovatie

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Is de oude aan vervanging toe of heeft u behoefte aan een ruimte waar u veilig kunt douchen? Bij het ouder worden, wordt het risico op ongelukken in de badkamer steeds groter.
Veilige sanitair voorzieningen zijn dan heel belangrijk. Bij MAX welzijnswinkel kunt u terecht voor uw complete badkamerrenovatie. Van een mooie antislip badkamervloer tot een plafond met spotjes. Uw bad of oude douche vervangen wij voor een comfortdouche naar keuze. Met een nieuw toilet, badkamermeubel en mooie accessoires maken wij uw badkamer compleet. Uw badkamer verbouwen was nog nooit zo eenvoudig en u krijgt precies wat u wilt!

Een badkamerrenovatie bij MAX welzijnswinkel

Uw badkamer snel verbouwen

Wekenlang niet meer in uw badkamer kunnen? Overal stof en puin? Uw badkamer laten verbouwen klinkt misschien als veel gedoe. Maar gelukkig hoeft het dat niet te zijn! Bij MAX welzijnswinkel kunt u rekenen op ervaren installateurs die u volledig ontzorgen. Wij plaatsen uw badkamer al in 2 à 3 dagen. 

In uw nieuwe douche maken wij gebruik van dunne wanden die wij over de bestaande tegels plaatsen. Zo heeft u minimaal ruimteverlies in de badkamer. Het scheelt bovendien veel hak- en breekwerk.

Zo zorgen we voor minimaal overlast.

Alles voor uw badkamerrenovatie op 1 plek

MAX welzijnswinkel heeft een uitgebreid assortiment: douches, (verhoogde) toiletten, douchezitjes, veiligheidsgrepen, spotjes voor in het plafond, vloeren en badkamermeubelen. Alles wat u nodig heeft voor de renovatie van uw badkamer vindt u bij ons op 1 plek. Uw complete badkamerrenovatie regelen wij voor u. Zo heeft u zelf nergens meer omkijken naar. Dat is wel zo prettig. Al onze producten zijn bovendien gemaakt van onderhoudsvriendelijk materiaal.

Mogelijkheden

Badkamerrenovatie

In ca. 3 dagen uw badkamer een ware metamorfose laten ondergaan. Dat kunnen wij! Met minimaal hak- en breekwerk, renoveren wij uw badkamer in ca.

Bekijk

8 pluspunten van een badkamerrenovatie van MAX welzijnswinkel