In 1 dag uw bad of douche vervangen voor een veilige comfortdouche.

Badkamerrenovatie met wandbekleding Miami

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

Comfortdouches

Als u ouder wordt of een lichamelijke beperking heeft, kan het zijn dat uw gewone badkamer niet meer geschikt is en veiligheidsrisico’s voor u oplevert. Als uw mobiliteit al beperkt is of steeds beperkter wordt, kan een hoge instap van uw douche gevaarlijk zijn. Onbewerkte tegels in uw douche vergroten de kans op uitglijden en in het ergste geval valt u door uw glazen douchewand heen. Bij MAX Welzijnswinkel kunt u altijd kiezen uit een ruim assortiment aan veilige inloopdouches – ook vaak comfortdouches genoemd – die speciaal gemaakt zijn om deze risico’s te elimineren. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

De voordelen van een comfortdouche

Wat is er dan zo ‘comfortabel’ aan een comfortdouche, vraagt u zich misschien af. Een goede comfort- of inloopdouche levert u allerlei voordelen op:

 • Een antislipvloer in de douche zorgt ervoor dat het risico op uitglijden tot een minimum wordt beperkt.
 • Een antislipvloer in de douche zorgt ervoor dat het risico op uitglijden tot een minimum wordt beperkt.
 • Een comfortdouche wordt volledig op uw wensen afgestemd. Omdat deze op maat wordt gemaakt, past de douche altijd in uw badkamer. Wilt u graag een regendouche of stortdouche? Een douche-wc erbij? Of liever een sunshower, met infrarood- en eventueel uv-licht, wat allerlei gezondheidsvoordelen voor u kan opleveren. Het kan allemaal. Ook voor allerlei accessoires zoals shampookorfjes kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment.
 • Alle onderdelen van een comfortdouche worden bij MAX Welzijnswinkel in West-Europa geproduceerd. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit.
 • Veiligheidsglas in de wanden zorgt ervoor dat, mocht het ondanks de lage instap en antislipvloer toch misgaan, u zich niet aan het glas kunt verwonden. Veiligheidsglas breekt namelijk in duizenden stukjes en niet in grote stukken met gevaarlijke punten.
 • De comfortdouche wordt ook vaak inloopdouche genoemd, omdat deze een lage instap heeft. Om uw veiligheid te garanderen, is er geen drempel en kunt u zo uw douche inlopen, met minimaal risico op vallen bij het in- en uitstappen. U kunt kiezen voor geïsoleerde kranen en een maximum temperatuur zodat u zich er niet aan kunt branden.

Inloopdouche snel geplaatst

Als uw comfortabele inloopdouche wordt geplaatst, vermijden de installateurs van MAX Welzijnswinkel hak- en breekwerk zoveel als mogelijk is. Op deze manier heeft u weinig tot geen last van stof en afval dat de werkzaamheden met zich meebrengen. Ook uw oude douche of bad ruimen onze installateurs natuurlijk voor u op. In plaats van dat hak- en breekwerk maken we bij MAX Welzijnswinkel gebruik van dunne wanden, die we over uw bestaande tegels heen plaatsen. Zo kunnen we uw nieuwe douche al binnen 1 dag geplaatst hebben! Op deze manier kunt u ‘s ochtends voor de installateurs komen nog rustig douchen en de volgende ochtend al gebruik maken van uw nieuwe, veilige douche. Dat is wel zo fijn.

Bij MAX Welzijnswinkel bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk hieronder ons assortiment of maak vrijblijvend een gratis afspraak bij u thuis met een van onze adviseurs. Liever komen kijken in een van onze showrooms? Ook dat kan natuurlijk!

Uitgelichte producten

 • Comfortdouche Georgia van bad naar douche

   2.840,00
 • Comfortdouche Hawaii in één dag

   3.715,00
 • Comfortdouche Miami is de trend

   3.415,00
 • Comfortdouche Montana Design

   3.835,00
 • Comfortdouche Montana Essentiel

   2.490,00
 • Comfortdouche Montana Serenite

   4.599,00
 • Nieuw in het assortiment. Instapbad Vancouver, ook wel douchebad genoemd.

   3.495,00

Gratis thuisadvies door heel Nederland