Zoek
Zoek

Comfortdouche

Als u ouder wordt of een lichamelijke beperking heeft, kan het zijn dat uw badkamer niet meer geschikt is en dit veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Als uw mobiliteit al beperkt is of steeds beperkter wordt, kan een hoge instap van uw douche gevaarlijk zijn. Onbewerkte tegels in uw douche vergroten de kans op uitglijden, vaak met lichamelijk letsel tot gevolg. Bij MAX Welzijnswinkel kunt u altijd kiezen uit een ruim assortiment aan veilige inloopdouches – ook vaak comfortdouche genoemd – die speciaal gemaakt zijn om deze risico’s tot een minimum te bepreken en zoveel mogelijk te voorkomen. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen.

Optimaal douchecomfort

bekijk onze producten

Comfortdouche Georgia

Deze unieke comfortdouche heeft geen naden en voegen en is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. De wanden zijn vuil- en kalkafstotend en onverwoestbaar. De wanden van de

Bekijk

Comfortdouche Miami

De comfortdouche Miami heeft een geheel eigen uitstraling. Het assortiment heeft veel kleuren en designs. U kunt ook kiezen uit diverse afbeeldingen of een persoonlijke

Bekijk

Comfortdouche budget

De comfortdouche budget is een eenvoudige oplossing, waarbij alleen het hoognodige wordt gedaan om weer veilig te kunnen douchen. Het bad wordt verwijderd. Hiervoor in

Bekijk

Inloopdouche snel geplaatst

De installateurs van MAX Welzijnswinkel plaatsen uw nieuwe comfortabele inloopdouche met minimaal stof, hak- en breekwerk. Uw oude douche of bad wordt door de installateurs afgevoerd, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Wij van MAX welzijnswinkel ontzorgen u op de dag van plaatsing. 

MAX Welzijnswinkel maakt gebruik van dunne wanden, die over uw bestaande tegels geplaatst worden. Het grote voordeel hiervan is dat u minimaal ruimteverlies heeft in uw badkamer! Door deze werkwijze kunnen wij uw nieuwe douche al in 1 dag plaatsen! 

Op deze manier kunt u ‘s morgens voor de installateurs komen nog rustig douchen en de volgende ochtend al gebruik maken van uw nieuwe, veilige MAX comfortdouche. Dat is wel zo fijn.

Bij MAX Welzijnswinkel bent u verzekerd van een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Bekijk hieronder ons assortiment en/of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Dit is gratis en vrijblijvend. Al ons comfortsanitair liever komen kijken in een van onze showrooms? Dat kan natuurlijk ook!

De voordelen van een comfortdouche

Wat is er dan zo ‘comfortabel’ aan een comfortdouche, vraagt u zich misschien af.
Een goede comfort- of inloopdouche levert u allerlei voordelen op:

12 pluspunten van de MAX comfortdouche