Zoek
Zoek

Verpleegbed

Een verpleegbed, ook wel hoog/laagbed genoemd, denkt u misschien al snel aan een verpleeghuis- of ziekenhuisbed. Dat is niet altijd iets wat u graag in uw met zorg ingerichte slaapkamer of andere woonruimte zet. Gelukkig hoeft dat ook niet! Bij MAX Welzijnswinkel kunt u terecht voor een verpleegbed dat eruit ziet als een normaal bed, maar dan met alle functies heeft die nodig zijn.

Max welzijnswinkel

Mogelijkheden hoog-laag bed

Boxspring zorg

Een complete boxspring met elektrische bediening, hoog-laag functie. Het bed kan uitgevoerd worden met een bedpapegaai en valhek, zodat alle zorgfuncties aanwezig zijn.

Meer informatie

Zorgboxspring

Zo op het oog ziet dit bed eruit als een normale boxspring, maar kan voorzien worden van alle zorgfuncties. Samen met u wordt het bed

Meer informatie

Bed lift

De bedlift is uitermate geschikt voor thuisverpleging. Kan geplaatst worden onder diverse lattenbodems. In breedte verstelbaar van 80-120 cm. De bedlift kan gecombineerd worden met

Meer informatie

elektrisch verstelbaar Hoog-laag bed

Een hoog-laag bed is een bed voor ouderen en mindervaliden die mobiliteitsproblemen ervaren of die (gedeeltelijk) aan bed gebonden zijn. Als u veel tijd in bed doorbrengt, zorg aan bed nodig heeft of moeite heeft met in- en uit bed komen, heeft u een goed hoog-laag bed nodig. Het is erg belangrijk dat u in zo’n bed een ergonomische houding aan kunt nemen. Daarom zijn de lattenbodems van deze bedden verstelbaar. U kunt de rug- en beenhoogte elektrisch verstellen. Ook kunt u het bed elektrisch verhogen en verlagen; vandaar de naam hoog-laag bed.

Functies verpleegbed

Behalve elektrische verstelling heeft een verpleegbed nog een aantal belangrijke functies. Zo hebben de bedden een anti-trendelenburgstand, waarbij u uw benen omhoog kunt zetten, zodat het bloed beter doorstroomt. De bedden hebben beremde wielen, zodat het bed veilig vast staat tijdens het in- en uitstappen of als u verzorgd wordt.
Sommige bedden hebben standaard een papegaai en houten onrusthekken, bij andere bedden zijn die optioneel. Dankzij een papegaai kunt u zichzelf omhoog trekken en onrusthekken zorgen ervoor dat u niet uit bed kunt vallen.

Hoog-laag in eigen bed

Indien uw bed zich daarvoor leent is er ook de mogelijkheid om MAX bedlift aan te schaffen. U heeft dan verder geen nieuw bed nodig, maar heeft wel alle voordelen van een verpleegbed. De bedlift is goedgekeurd door de thuiszorg.

De beste keuze maakt u samen met de expert van MAX Welzijnswinkel

De adviseur van MAX Welzijnswinkel kijkt samen met u naar uw situatie en wensen. Op die manier komt u tot de juiste keuze voor uw hoog-laag bed. Dankzij de jarenlange ervaring in het vak weet de expert van MAX Welzijnswinkel precies wat de beste keuze is in uw situatie, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en eventuele lichamelijke beperkingen.
MAX welzijnswinkel levert en installeert ook zelf het door u gekochte bed.  Indien nodig nemen wij uw oude bed mee en voeren die voor u af. Ook nazorg wordt, als u die nodig heeft, door onze eigen mensen uitgevoerd. Zo staan we altijd voor u klaar.

Benieuwd welk hoog-laag bed het beste bij u past? Heeft u advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Elspeet.