Zoek
Zoek

Toiletrenovatie

Als uw toilet aan vernieuwing toe is of als u op zoek bent naar een veilig, toegankelijk en praktisch toilet, kies dan voor een toiletrenovatie bij MAX Welzijnswinkel. Bij ons vindt u diverse opties, zoals een douche wc, een hoog-laag toiletsysteem, een standaard toilet of zelfs een complete toiletrenovatie inclusief wanden, fonteintjes en meer.

Onze adviseurs bij MAX welzijnswinkel staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing die bij uw wensen en behoeften past.

een seniorentoilet van Max welzijnswinkel

Mogelijkheden

Douche wc

De vraag naar een douche wc wordt steeds groter. De douche wc geeft u op een comfortabele manier een warmwaterdouche voor een hygiënisch gevoel. De

Bekijk

Hoog-laag toiletsysteem

Bij het ouder worden, krijgen we soms te maken met fysieke beperkingen. Toch willen we zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Door kleine aanpassingen

Bekijk

Toilet

Voor uw toilet heeft u de keuze uit vele varianten. Een staand of een hangend toilet. Met of zonder hoog-laag systeem. Ook een toilet op

Bekijk
Wit toilet, spiegel, kastje en wasbak: voor uw complete toiletrenovatie kunt u bij MAX welzijnswinkel terecht

Toilet renovatie

Uw toilet voorzien van nieuwe wanden, toilet en fontein. Van een staand toilet naar een hangend toilet, het is voor ons geen probleem! Al na

Bekijk

Een toiletrenovatie in 1 dag

Het renoveren van uw toilet kan vaak een ingrijpende klus zijn en kan meerdere dagen in beslag nemen. Het is vervelend om geen gebruik te kunnen maken van uw eigen toilet gedurende die tijd. Daarom biedt MAX welzijnswinkel een snelle toiletrenovatie, vaak al binnen 1 dag! Wij zorgen voor minimale overlast en ongemak, doordat we de huidige situatie verwijderen met minimaal stof, hak- en breekwerk, en dit ook voor u afvoeren.

Nadat alles is gemonteerd, leveren wij het geheel bezemschoon op. Op deze manier kunt u snel weer gebruik maken van uw vernieuwde toilet zonder lange onderbrekingen. Bij MAX welzijnswinkel streven we naar een efficiënte en klantvriendelijke aanpak bij uw complete toiletrenovatie.

Een complete toiletrenovatie bij MAX welzijnswinkel: fonteintje, wanden en meer
Zwart fonteintje voor bij toiletrenovatie van MAX welzijnswinkel

Stel zelf uw toilet samen

Samen met onze adviseur stelt u uw nieuwe toilet samen. Onze adviseurs helpen u graag bij alle aspecten van een complete toiletrenovatie, zoals de hoogte van een seniorentoilet en de verschillende opties die daarbij komen kijken. U heeft een ruime keuze uit ons assortiment, met diverse stijlen en uitvoeringen van toiletten en fonteintjes. 

Daarnaast kunt u ook de vloeren, wanden en zelfs het plafond meenemen in de renovatie, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs.

Er is veel mogelijk bij MAX Welzijnswinkel. Denk bijvoorbeeld ook aan het toevoegen van een radiator en accessoires. Het aanbrengen van steunen en/of handgrepen kan het opstaan van het toilet eenvoudiger en veiliger maken, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Wat uw wensen ook zijn, MAX Welzijnswinkel biedt u een passende oplossing met een snelle, mooie en praktische toiletrenovatie. 

Onze adviseurs voorzien u ook graag van uitgebreide informatie over de kosten van een toiletrenovatie. We streven ernaar om u volledig te informeren en te begeleiden bij uw toiletrenovatie project.

Veilig en comfortabel

Bij een toiletrenovatie maken wij gebruik van wandpanelen, waardoor er vrijwel geen naden zijn. Dit zorgt ervoor dat uw toilet na de renovatie zeer onderhoudsvriendelijk is.

De vloeren die wij gebruiken zijn uit één stuk en voorzien van antislip, waardoor ze veilig zijn, zelfs wanneer er vocht op de vloer ligt.

Zowel het toilet als het fonteintje zijn vervaardigd uit hoogwaardig keramiek. Als u kiest voor een rimfree (randloos) toilet, is het schoonmaken eenvoudig. Omdat er geen rand meer aanwezig is, heeft u geen “verborgen” vuil meer en is het toilet daardoor ook zeer hygiënisch. 

We streven ernaar om materialen van hoge kwaliteit te gebruiken, zodat uw gerenoveerde toilet niet alleen praktisch, maar ook duurzaam is.

Wit toilet, spiegel, kastje en wasbak: voor uw complete toiletrenovatie kunt u bij MAX welzijnswinkel terecht

Vraag een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan

Aanvraag thuisadvies

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt u een vrijblijvend thuisadvies voor aanvragen?*