Zoek
Zoek

Bedlift

U wilt natuurlijk het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in uw eigen, veilige en vertrouwde omgeving. Thuisverpleging stelt echter een juiste werkhoogte verplicht voor uw bed, waardoor u, als u thuisverpleging nodig heeft, vaak niet in uw eigen bed verzorgd mag worden. De oplossing is dan om een verpleegbed in uw woonkamer of andere ruimte te zetten. Dat betekent dat u niet meer in uw eigen, vertrouwde bed kunt liggen en dat een nieuw bed een prominente plek in een andere ruimte van uw huis gaat innemen. Dat is vaak niet wenselijk. Om dat probleem op te lossen, heeft MAX Welzijnswinkel een bedlift in haar assortiment.

Voordelen bedlift

Mogelijkheden

Bed lift

De bedlift is uitermate geschikt voor thuisverpleging. Kan geplaatst worden onder diverse lattenbodems. In breedte verstelbaar van 80-120 cm. De bedlift kan gecombineerd worden met

Bekijk bedlift

voldoet aan de eisen

De MAX bedlift voldoet aan de eisen van de Thuiszorg en is een mooie oplossing als u graag op een verantwoordelijke manier in uw eigen bed verzorgd wilt worden.  De bedlift wordt in uw eigen bed geplaatst. Zo kunt u in uw eigen bed, eventueel naast uw partner, in uw eigen bed blijven liggen. Met de bedlift kan het bed op elke gewenste hoogte ingesteld worden. Omdat de bedlift in uw eigen bestaande bed wordt geplaatst, wordt dat bed vrijstaand en verrijdbaar. 

Een ander voordeel is dat het zo ook gemakkelijker wordt om het bed te verschonen of om bijvoorbeeld onder het bed te stofzuigen.

Veiligheid en extra's

De bedlift is uitgerust met allerlei beveiligingen, zoals een motor met noodaccu. Mocht de stroom uitvallen, dan blijft uw bedlift gewoon werken. Bovendien zit er een valbeveiliging met gasveren in de lift, zodat u, als bijvoorbeeld de stroom uitvalt, niet zomaar naar beneden valt.

Optioneel zijn er diverse  extra opties, die uw veiligheid en comfort waarborgen. Zo kunt u kiezen voor een papegaai, waarmee u zichzelf omhoog kunt trekken. Onrusthekken, zodat u voorkomt dat u uit bed valt. Een centraal remsysteem, zodat uw bed niet zomaar wegrolt als u in- of uitstapt of terwijl u verzorgd wordt.

U kunt de MAX bedlift aanschaffen of wanneer het om een tijdelijke oplossing gaat, huren.

Service

Mocht u, ondanks alle beveiligingen en de uitstekende kwaliteit van MAX welzijnswinkel producten, toch problemen ervaren met uw bedlift, dan staan onze servicemonteurs dag en nacht voor u klaar om ervoor te zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem contact met ons op of kom langs in onze vestiging te Elspeet.